Opening theaterterras op vrijdag 1 juni

Devon Jade

De Udense Markt is weer een gezellig terras rijker. Pal voor de grote glazen pui van het theater openen wij een sfeervol theaterterras. De opening vindt plaats op vrijdag 1 juni; het terras is vanaf dan iedere donderdag tot en met zondag geopend en dat de hele zomer lang. U geniet hier van heerlijke drankjes en hapjes én regelmatig zijn er ook muziek- en cabaretacts te bewonderen live on de ‘terras stage’.

Directeur Jan Wouda vertelt: “Het traditionele theaterseizoen loopt van september tot en met juni. We zijn al langer op zoek naar een invulling van de zomerperiode. En wat is er nu fijner dan in de zomer lekker buiten te zijn. Het terras wordt een heerlijke loungeplek, met relaxte banken en gezellige tafeltjes. We serveren er heerlijke wijnen en cocktails en er is een uitgebreide kaart met speciaalbieren. Natuurlijk zijn er ook lekkere borrelhapjes te krijgen, zoals nacho’s, bittergarnituur en borrelplateaus.”

Theaterterras
“Markant zou Markant niet zijn zonder de optredens van artiesten van allerlei pluimage. Daarom is het terras gebouwd rond een centraal podium, waar wekelijks lokaal, regionaal en landelijk bekende artiesten te zien zijn. Zij zorgen voor laagdrempelige en gezellige optredens die passen bij het laid-back terrasgevoel. Wanneer er geen optredens plaats vinden, wordt het podium omgebouwd tot relaxte loungeplek. Natuurlijk kan ook het theaterpubliek van het terras genieten, voorafgaand, tijdens de pauze of na een voorstelling in het theater.”

Opening
Op vrijdag 1 juni wordt het terras geopend; op 15 juni wordt het plaatje compleet gemaakt met diverse mooie, grote parasols.

Openingstijden
Nieuw! Markant Uden heeft een eigen terras! Je geniet er van heerlijke drankjes, hapjes en regelmatig een gezellig optreden. Het theaterterras is geopend van 1 juni t/m 31 juli en vanaf 1 september t/m 30 september. In augustus is het terras gesloten.
• Donderdag & vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur
• Zaterdag & zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur
Meer informatie over de live-optredens op het terras is te vinden in de agenda.