Meespelen in De Sprookjessprokkelaar?

Devon Jade

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van Markant Uden.

Sprookjessprokkelaar de musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voorstellingsdag
Op 13 oktober spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical. Op deze speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder mee. Op 13 oktober zal de voorstelling twee keer te zien zijn en daarom mogen jullie ook twee keer meedoen!

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan nu aan! Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar actie@markantuden.nl! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 3 september binnen zijn. Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken. Heb je voor 16 september niets gehoord? Dan ben je helaas uitgeloot van deelname aan de voorstelling.

Selectie
De selectie is gebonden aan leeftijd, lengte en kledingmaat i.v.m. de beschikbare kostuums. Voor iedere voorstelling zoeken we: 6 meisjes en 4 jongens van 6 tot 10 jaar met een minimale lengte van 116 centimeter en kledingmaat 116 en maximale lengte van 140 centimeter en een maximale kledingmaat van 140. 6 oma's en 4 opa's in kledingmaat M t/m XL. Wanneer er meerdere inschrijvingen voldoen aan de voorwaarden dan zal er een loting plaatsvinden.