Horecatoppers gezocht!

Devon Jade

Gezocht: eerste medewerker evenementen - fulltime (38 uur per week)
Je bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingen van evenementen en bijeenkomsten en zorgt ervoor dat op het moment suprême alles op rolletjes loopt. Zo bezorg je onze gasten een onvergetelijke avond of dag. Je maakt de personeelsplanning en geeft leiding aan de horecamedewerkers tijdens de evenementen. Daarbij zie je toe op kwaliteit, voortgang en service, je corrigeert waar nodig en geeft terugkoppeling aan je leidinggevende. Uiteraard zorg je ook voor een correcte administratie. Samen met het team overtref je de verwachtingen van de opdrachtgever én de gasten.

Gezocht: Horecatopper evenementen
In onze evenementenzaal vinden héle vette feestjes plaats! En wij willen dat onze gasten hier vanaf het moment dat ze binnen komen totdat ze naar huis toe gaan volop van kunnen genieten. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste horecatoppers! Ben jij die enthousiaste topper die onze gasten de avond van hun leven bezorgt? Dan zoeken wij jou! Biertjes tappen, wijn schenken, hapjes uitserveren, het op- en ombouwen van onze evenementenzaal en het ontvangen van onze gasten. Het behoort allemaal tot je werkzaamheden.

Gezocht: Gastvrije theatermedewerkers  
We staan te trappelen om te starten met het nieuwe theaterseizoen en onze gasten weer te laten genieten van vele bijzondere avondjes uit. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste, gastvrije theatermedewerkers die onze gasten compleet in de watten leggen. Je zorgt voor een hartelijke ontvangst, wijst de gasten de weg binnen ons mooie theater, begeleidt ze naar hun plaatsen en voorziet ze van een heerlijk hapje en drankje voor en na de voorstelling en tijdens de pauze. 

Sta jij te popelen om onze gasten in de watten te leggen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.
http://bit.ly/vacatures_markantuden