Geef jouw event de ruimte

Devon Jade
Een aantrekkelijke evenementenlocatie

Markant Uden biedt méér dan alleen theater. Wist je dat we zelfs alles in huis hebben om van jouw evenement, groot of klein, een bijzonder moment te maken? En het mooie is: je bepaalt zélf hoe gek je het wilt maken en hoeveel hulp je daarbij van ons kunt en wilt gebruiken. Een gastvrij team met 20 jaar ervaring staat voor je klaar, denkt graag met je mee en biedt je alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Van een groot event of feest met veel bezoekers tot een vergadering, presentatie of personeelsbijeenkomst voor een kleinere groep; de schaalbare en multifunctionele ruimtes maken Markant Uden tot een aantrekkelijke locatie voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Benieuwd naar de mogelijkheden, inspiratie opdoen of een afspraak maken? Met de lancering van www.markantevents.nl kunnen we je op eventgebied nu nog beter én gerichter helpen.

360 graden tour
Tip: Loop door middel van de 360 graden tour heel eenvoudig, vanuit je luie stoel, door het hele gebouw. Hiermee krijg je niet alleen dé perfecte indruk van de diverse locaties, maar zie je ook meteen wat alle mogelijkheden zijn als je een evenement, presentatie of vergadering bij ons wilt organiseren. Handig!

Het beste uit elk moment halen
Bij Markant Uden vinden we het belangrijk dat een evenement een blijvende indruk achterlaat. Daarom halen wij écht het beste uit elk moment. Hoe we dat doen, dat is aan jou. Zo kunnen we niet alleen de locatie, maar ook de catering, technische faciliteiten en communicatie voor je verzorgen. De touwtjes liever zelf in handen houden? Geen probleem! Met onze bouwstenen kun je een evenement helemaal zelf opbouwen. Elk event is immers uniek en verdient het om op een eigen wijze samengesteld en vormgegeven te worden.

Onze unique selling points
Het is de optelsom van unique selling points die Markant Uden éxtra aantrekkelijk maakt: de ligging (dichtbij de A50 en voldoende parkeergelegenheid in de buurt), de aanwezigheid van meerdere multifunctionele en schaalbare ruimtes (waaronder een grote theaterzaal, een blackbox evenementenzaal, een a-la-carte restaurant en diverse foyers), de hoge kwaliteit van de technische apparatuur en de aanwezigheid van een vakkundig technisch team, de fantastische akoestiek en een ongekende gastvrijheid. Bovendien heb je door met ons samen te werken toegang tot een professioneel netwerk van entertainment, producenten, cateraars en facilitaire diensten.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze salesmanager Conja Ham.