Zondag 29 september: Feestelijke Seizoensopening

Zondag 29 september openen we op feestelijke wijze officieel het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. De gehele dag staat in het teken van de voorstellingen in seizoen 2019-2020. Wil jij alvast een voorproefje op dit prachtige, nieuwe seizoen? Kom dan naar de Feestelijke Seizoensopening!
 

Middag 13:30 & 15:30 uur
Op deze middag komt groot en klein oren en ogen te kort tijdens onze gratis te bezoeken familievoorstelling. We laten je kennismaken met de állerleukse theatervrienden uit het nieuwe seizoen die een voorproefje geven op hun jeugd- en gezinsvoorstelling. En je mag ook nog eens met ze op de foto tijdens de meet & greet. Welke theatervrienden er precies langskomen mogen we nog niet verklappen, maar we durven wel al te beloven dat het een héél gezellig theaterfeestje wordt.
Reserveer hier je tickets

Avond 20:15 uur
Uit het seizoen 2019-2020 hebben een aantal pareltjes geselecteerd. Zij geven die avond een alvast een fantastisch voorproefje op hun show voor slechts € 5,00 (excl. ticketkosten). Wie de pareltjes zijn die op deze avond zullen optreden kunnen we nog niet verklappen. Maar… we durven je een geweldig humoristische avond te beloven waar ook de muziekliefhebber blij van wordt! Binnenkort maken wij meer informatie bekend over de artiesten die tijdens de opening aanwezig zijn.
Reserveer hier je tickets