Ontdek onze voordelige theaterpakketten en -series!

Geniet van het beste wat het theater te bieden heeft voor een verrassende en voordelige prijs! Van cabaret tot tribute, een avond voor de dames of een kleurrijke mix om meerdere keren heerlijk weg te zakken in het rode pluche.

Kies 4 tributes voor slechts €70
Voor de liefhebbers van tributes is onze Tribute serie een echte aanrader! Uit acht geselecteerde tributes kies je zelf vier favorieten voor een trip down Memory Lane met de allergrootste hits van bekende artiesten zoals The Beatles, Simon & Garfunkel en Floyd.

5 cabaretshows voor slechts €60
En met het cabaretpakket lach je maar liefst vijf keer keihard om de meest prettig gestoorde cabaretiers. We kijken uit naar de komst van grote cabaretnamen als René van Meurs en Max van den Burg. Maar zeker ook naar het jonge talent dat de planken gaat betreden, zoals Tobi Kooiman.

5 keer een Ladies Night voor slechts €99
Geniet je ook zo van de heerlijke avondjes uit met je zus, vriendin, moeder of dochter? Dan is onze Ladies Night deal écht een aanrader, met onder andere Yentl & De Boer, het feelgood concert ‘Opvliegers Girls on Fire!’ en de ontroerende theaterbewerking ‘Komt een vrouw bij de dokter’.

Kies 4 theatershows voor slechts €70
Voor de échte theaterliefhebbers die graag genieten van alles wat het theater te bieden heeft hebben we het Theater Kwartet samengesteld. Hierin nemen we je mee op avontuur door de theaterwereld, met een mix kriskras langs alle genres en de meest bijzondere voorstellingen op ons podium!”