Ticketverkoop theaterseizoen ’22-’23 is van start!

Ben jij net zo enthousiast over ons spiksplinternieuwe theaterprogramma als wij, en heb je jouw favoriete voorstellingen al geselecteerd? We nodigen je van harte uit om vanaf nu tickets te reserveren en jouw plekje in de zaal veilig te stellen! Wij kijken er namelijk enorm naar uit om samen met jou kleur te geven aan het nieuwe theaterseizoen. Zak achterover in het rode pluche, ontspan en laat je inspireren door de magische wereld van het theater!

Directeur Jan Wouda vertelt enthousiast: “We hebben ontzettend veel zin om te starten met dit nieuwe theaterseizoen. We kijken er naar uit om onze gasten weer te kunnen laten genieten van die live-ontmoetingen die het theater zo bijzonder maken. Dit theaterseizoen genieten onze gasten van maar liefst 150 verschillende voorstellingen.”

 

Grote namen en jong talent

“We zijn trots op het nieuwe seizoensprogramma, dat bijzonder gevarieerd is,” vervolgt Wouda. “We kijken uit naar de komst van grote cabaretnamen als Peter Pannekoek, Guido Weijers, Tineke Schouten, Pieter Derks en Patrick Laureij. Maar zeker ook naar het jonge talent dat de planken gaat betreden, zoals Lotte Velvet, Martijn Crins en Tobi Kooiman. Muziek van is er van onder andere Waylon, OG3NE, Kovacs, Jan Smit en Ilse de Lange en we hebben een aantal prachtige tributes geselecteerd. Nationale en internationale bands brengen een ode aan onder andere The Beatles, Queen, Simon & Garfunkel, U2, Dire Straits en Frank Zappa. Daarnaast wordt een aantal indrukwekkende verhalen op de planken gebracht, zoals ‘Komt een vrouw bij de Dokter’ en ‘Nureyev’. Musicalliefhebbers kunnen genieten van onder meer ‘The Prom’ en ook aan onze jonge theaterfans wordt uiteraard gedacht. Zo komen onder andere Brandweerman Sam, Robin Hood en De Schippers van de Kameleon naar ons theater.”

 

Pakketten en series

“Onze aantrekkelijk geprijsde theaterseries en -pakketten zijn al jaren enorm populair. Dit jaar kunnen theaterliefhebbers kiezen uit de Ladies Night deal, het Cabaretpakket, de Tribute serie en het Theater Kwartet, waarbij we heel diverse voorstellingen hebben geselecteerd, kriskras door alle genres heen.”