Titanic de musical

Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast beleef je nu in ons theater. Deze Broadway-hit heeft zelfs twee speeldata! Droom op 21 of 22 juni mee met de derde klas passagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklas passagiers zich wentelen in grenzeloze luxe.

In deze grootse musical productie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musical successen van het afgelopen decennium.

De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland, met o.a. René van Kooten, Richard Spijkers, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers en Marijn Brouwers.