25 jaar Markant Uden!

Markant Uden bestaat 25 jaar. We zijn erg trots dat we je al die tijd mogen verwonderen, verbluffen en vermaken met theater, muziek, dans, cabaret en de allerleukste, verzorgde evenementen. Dat doen we al 25 jaar met ontzettend veel plezier. Dit vieren we het hele seizoen '21|'22 lang. Samen met jou.

Gastvrij als wij zijn, doen we dat met heel veel bijzondere jubileumacties, verrassende aanbiedingen en mooie kortingen. De eerste daarvan: een jaar lang gratis naar het theater in Uden! Op zondag 12 mei 1996 opende we met Markant Uden voor het eerst onze deuren voor jou, ons publiek. Nu mogen we onze gasten als 25 jaar avond aan avond begroeten voor een nieuwe belevenis en daarna weer uitzwaaien vol van indrukken. Daar zijn we niet alleen trots op, we zijn ook bijzonder dankbaar voor elk bezoek en alle waardering die we van jullie, onze gasten, ontvangen. Om jullie hartelijk te bedanken vieren we het hele seizoen ons 25-jarige bestaan!

Een jaar lang gratis naar Markant Uden
Van 10 september t/m 11 oktober geven we iedere week toffe prijzen weg met als megahoofdprijs: Een jaar lang gratis naar voorstellingen in Markant Uden! Uit alle deelnemers trekken we aan het eind van iedere actieweek 25 winnaars. Heb je niets gewonnen? Niet getreurd! De trekking voor de hoofdprijs doen we als laatste, dus je maakt de hele actieperiode kans. De winnaar maken we bekend op 11 oktober. 

Schrijf je in op onze speciale jubileumpagina. En blijf ondertussen natuurlijk genieten van elk moment in Markant, zoals wij dat ook doen van jullie bezoek. Theater is ons leven en Markant ons kloppend hart. Al 25 jaar lang. Gefeliciteerd allemaal!