Markant Uden heeft een vernieuwde website gelanceerd!

Vanaf dinsdag 12 maart heeft Markant een compleet vernieuwde site!

 

De URL ‘www.markantuden.nl’ blijft natuurlijk hetzelfde, maar verder heeft onze website een hele nieuwe look. De nieuwe site heeft een heldere menu-indeling, onze voorstellingen zijn gemakkelijker te vinden en bevatten bovendien veel meer informatie en foto- en videomateriaal.
We hopen dat je snel een kijkje komt nemen, en zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent over het resultaat als wij!
 

Reserveren van tickets

Ga je tickets reseveren op onze website? Dan is het belangrijk om eerst even een nieuwe account aan te maken. Dat gaat heel makkelijk door op deze pagina op de button 'account aanmaken' te klikken, en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.
Gebruik daarbij het e-mailadres dat je ook bij voorgaande bestellingen (op onze 'oude' site) gebruikt hebt. De bij ons bekende gegevens worden dan na inloggen automatisch aangevuld.
 

Ingelogd
Als je eenmaal ingelogd bent, ‘herkent’ de website je als je terugkomt en word je persoonlijk welkom geheten. Ook de privileges die je hebt (bijvoorbeeld als Vriend van Markant) zijn dan weer gekoppeld.
 

Account
Binnen je account kun je je eigen wensenlijstje maken en je voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief instellen. We voegen hier ook je bestelhistorie nog aan toe.
En uiteraard kun je hier ook heel makkelijk je eigen gegevens wijzigen (bijvoorbeeld als je verhuisd bent of een ander e-mailadres wit gebruiken).

 

Vragen/Opmerkingen
Heb je vragen of wil je graag iets kwijt over de nieuwe website?
Mail ons dan via informatiepunt@markantuden.nl