Start verkoop Christel de Laat

Markant Uden opent haar deuren weer! In onze theaterzaal wordt de spits afgebeten door niemand minder dan Christel de Laat. De Brabants comedienne speelt in juli maar liefst 16 (!) voorstellingen. Natuurlijk met volledige inachtneming van alle voorschriften en protocollen.


De verkoop van tickets voor tickethouders van eerdere voorstellingen van Christel (die helaas vanwege corona geannuleerd werden) start op woensdag 1 juli om 13.00 uur. Alle andere gasten kunnen vanaf vrijdag 3 juli 13.00 uur reserveren.

Deuren weer open
Nadat op 13 maart de deuren dicht gingen door de coronacrisis, mogen de theaters weer open en mag het publiek weer genieten van o.a. theater en cabaret. De afgelopen periode hebben wij niet stilgezeten. We onderzochten hoe we zo veilig mogelijk zo veel mogelijk mensen weer kunnen laten genieten van een avondje uit. En investeerden in een uitgebreid veiligheidsprotocol. Nu openenen we met veel energie en zin in de toekomst onze deuren weer. We pakken meteen flink uit, met maar liefst 16 shows van de Brabantse comédienne Christel de Laat.

Maatregelen Markant in het nieuws
In samenwerking met Tausch ontwikkelde Markant een ingenieus veiligheidsprotocol, dat nationaal en internationaal de aandacht trekt. Het protocol zorgt voor een aanzienlijk grotere capaciteit dan mogelijk is binnen de huidige maatregelen die zijn geformuleerd door het RIVM. We hopen op korte termijn toestemming te krijgen onze capaciteit te verhogen naar een zaalbezetting van 70%. Met deze exit-strategie, die is getoetst en gevalideerd door het gerenommeerde keuringsinstituut TÜV, moet dat kunnen. Tot die tijd respecteren we vanzelfsprekend de maximum capaciteit van 150 personen.

Complete theaterbeleving
De theaterzaal is inmiddels helemaal ingericht volgens de ontwikkelde exit-strategie. Op een manier dat geen afbreuk wordt gedaan aan de beleving die een live-ontmoeting in het theater zo bijzonder en waardevol maakt. Vanzelfsprekend zorgen we voor de nodige afstand, een heldere looproute, goede ventilatie, extra hygiënemaatregelen etc. De inrichting van de theaterzaal is aangepast met o.a. kuchschermen en andere maatregelen om risico’s te beheersen en besmetting te voorkomen. 

Markant is daarmee klaar voor de toekomst. Markant is klaar om weer hét theater te zijn voor Uden en omstreken. En we zijn klaar om Christel de Laat te ontvangen.

Lachen met de Laat
Genieten van theater en cabaret mag weer. Lachen mag dus ook weer. En dat gaat zeker gebeuren als de Brabantse comédienne Christel de Laat in de maand juli liefst 16x haar voorstelling Zijn daar nog vragen over? komt spelen in Markant. Zij zou in april en mei 5x spelen voor een uitverkochte, tot de laatste stoel gevulde, zaal. Nu is zij de eerste bespeler van Markant in de nieuwe situatie. De Laat komt haar verloren speelbeurten graag inhalen. En wij ontvangen haar graag. Zo graag zelfs, dat er nu 16 voorstellingen gepland staan tussen 9 en 21 juli. Natuurlijk met volledige inachtneming van alle voorschriften en protocollen. Zijn daar nogvragen over? Christel heeft er in ieder geval genoeg. Want: waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Niet de wereldproblemen, maar juist de alledaagse zaken werpen vragen op bij Christel. En dat levert een heerlijk ongedwongen avondje lachen over alledaagse dingen op. 

Christel de Laat – Zijn daar nog vragen over?

9-10-11-14-15-15-17-21 juli (2x per avond)
aanvang: 19:30 & 21:30

Reserveer je tickets vanaf vrijdag 3 juli via markantuden.nl/agenda.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie