Start verkoop Oudejaarsconference Guido Weijers

We mogen weer! We zijn blij dat we je mogen aankondigen dat onze eerste voorstelling in de verkoop gaat. Vanaf maandag 22 juni 13.00 uur start de voorverkoop van De Ouderjaarsconference 2020 van Guido Weijers, te zien op 14 oktober.


Het theater is de plaats waar alles nog mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. 

Tip
Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. We verwachten en hopen van harte dat er, wanneer de voorstelling in oktober plaatsvindt, meer tickets beschikbaar zullen zijn. Meld je daarom aan voor de wachtlijst wanneer de voorstelling is uitverkocht. Je ontvangt dan van ons een melding zodra er meer tickets beschikbaar zijn.

Klik hier om jouw tickets te reserveren.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie