Start voorverkoop uitgesteld

Alle theaters in Nederland zijn inmiddels ruim drie weken gesloten. Dit betekent dat er landelijk duizenden voorstellingen verplaatst worden zijn. Dit heeft ook invloed op het nieuwe theaterseizoen van Markant Uden. We kunnen nog niet precies zeggen hoe onze programmering er uit gaat zien en daarom zal de voorverkoopperiode later van start gaan, dan we oorspronkelijk gepland hadden. Zodra bekend is wanneer we gaan starten zullen we je uiteraard zo spoedig mogelijk informeren.

Dit betekent dat de voorverkoopperiode wat later van start zal gaan, dan we oorspronkelijk gepland hadden. Zodra bekend is wanneer we gaan starten zullen we je uiteraard zo spoedig mogelijk informeren.

Ondertussen werken wij op de achtergrond onverminderd enthousiast door aan ons programma voor 2020-2021. En in de afgelopen periode hebben we al ontzettend veel bijzondere, nieuwe producties voorbij zien komen. Voorstellingen die je zullen laten lachen of misschien wel ontroeren, maar je in elk geval stuk voor stuk zullen raken! We gaan er een prachtig programma van maken en kunnen niet wachten om dit aan je te presenteren. Je weer te ontmoeten en samen bij te praten. Meer dan ooit beseffen we ons hoe waardevol dat is.

Voor nu wensen wij je een goede gezondheid.

Let op jezelf en op elkaar!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie