Tonio – indrukwekkend en rauw

A.F.Th. van der Heijden schreef een bestseller over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio. Dit verhaal is nu vertaald naar indrukwekkend toneel. Op donderdag 12 maart te zien in ons theater met topspelers als Porgy Franssen en Jacqueline Blom.

 

In samenwerking met bibliotheek Uden organiseren we voorafgaand een inleiding, dat nóg meer diepgang en achtergrond over het stuk geeft.

 

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Tonio is een zoektocht van ouders die samen overeind willen blijven. Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?  

Gratis inleiding met Lisa Zweerman

In samenwerking met de Bibliotheek Uden organiseren we voorafgaand aan de voorstelling (aanvang 19.00 uur) een gratis te bezoeken inleiding voor deze voorstelling, verzorgd door Lisa Zweerman. Lisa Zweerman studeert aan de Toneelschool Maastricht en was afgelopen jaar te zien in het theaterstuk Amadeus van Het Nationale Theater. Ze was eerder ook al op tv te zien, in onder meer Smeris, Flikken Maastricht en Mannen van Mars. Zweerman gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en acteurs. Een aanrader voor de toneelliefhebber.

Reserveer nu uw tickets voor deze indrukwekkende voorstelling op donderdag 12 maart 2020 in Markant Uden.