Nieuwe voorstelling in Markant

We mogen weer een toffe naam bekend maken: Huub Stapel komt naar ons theater!

 

Huub Stapel speelde eerder al de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. Deze show is op 11 december te zien in Markant Uden.

 

Reserveer nu je tickets en profiteer van een leuke vroegboekactie!

 

Alles over Het Huwelijk

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub Stapel virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Vroegboek actie

Voor de snelle beslisser hebben we een leuke actie: Wanneer je nu tickets bestelt voor Het Huwelijk ontvang je 25% korting op de voorstelling Intouchables, met Huub Stapel in de hoofdrol, op 4 juni in Markant Uden.

Bestel je tickets voor Het Huwelijk vóór 29 februari en je ontvangt op 2 maart een e-mail met een kortingscode en bestelinstructie voor je tickets met korting voor Intouchables.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie