Beleef de best bekroonde musicals

Vorige week werden ze in de RAI Amsterdam uitgereikt: de Musical Awards. Zo viel Kinky Boots in de prijzen: op woensdag 18 maart in ons theater te beleven.

 

Dé winnaar van de awards: Lazarus, met maar liefst vier prijzen. Niet in ons theater te zien, maar voor musical-liefhebbers een múst. Daarom organiseren we op donderdag 16 april een theaterreis naar Lazarus in Heerlen!

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door de wereldberoemde David Bowie in samenwerking met regisseur Ivo van Hove. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalf-winnaar en bekend van Penoza) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Over het bus-arrangement
Pak je kans om het meesterwerk van David Bowie bij te wonen in het Parkstad Theater Heerlen. We bieden een volledig verzorgde busreis voor 112 euro per persoon, met een begeleider van Markant naar Heerlen.

De busreis is inclusief:
- eerste rang tickets Parkstad Theater Heerlen
- begeleiding tijdens de reis 
- tijdens de reis: koffie, thee en enkele drankjes en een hapjespakket op de terugweg

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer uw tickets voor Lazarus nu!

Kinky Boots
Niet voor niets viel Kinky Boots in de prijzen bij de Musical Awards: het is een ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. Over Charlie, die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft en in contact komt met bokser Simon, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

De musical maakte een zegetocht lans de grote theaters in alle wereldsteden. En op woensdag 18 maart is-ie in Uden te beleven.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie