Sanne Wallis de Vries meedogenloos tijdens Comedy Central's Roast of Ali B.

Maar liefst 427.000 kijkers zagen dinsdagavond hoe comédienne Sanne Wallis de Vries gehakt maakte van rapper Ali B. tijdens de Comedy Central Roast of Ali B. Sanne nam de rol van Roast Master op zich. 

Als je de roast gezien hebt, weet je precies waar we het over hebben. Onder andere Henry van Loon, Brace, Prem Radhakishun, Rob Geus en Waylon namen deel aan de roast. En ook van hen liet Sanne geen spaan heel!

Op 2 juni 2020 staat ze in Markant Uden met haar spijkerharde comedy voorstelling 'Kom'. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Hier kan je je tickets reserveren!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie