Bijgeboekt: vijfde(!) voorstelling Christel de Laat - Zijn daar nog vragen over?

Goed nieuws! Maar liefst VIER voorstellingen van Christel de Laat verkochten al uit, dus we dachten: we doen er gewoon nog eentje bij! Op dinsdag 11 februari 2020 staat Christel weer in Markant Uden met haar show Zijn daar nog vragen over? (reprise).

Afgelopen week postte de comédienne een filmpje, stiekem geschoten door iemand uit het publiek. Hiermee ging ze plotsklaps viral en werd ze ook nog eens uitgenodigd om haar verhaal te doen bij PAUW.

Christel vraagt zich tijdens haar voorstelling af: waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Het zijn geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Tijdens de eerste voorstelling in een reeks van vijf in Markant Uden ga je hoe dan ook een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen tegemoet.

Tickets voor deze show zijn hier te koop. Zijn daar nog vragen over?

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie