Nieuw in onze agenda: topmusical Kinky Boots

Afgelopen week kregen we de kans om de topmusical Kinky Boots te boeken! En dat konden we natuurlijk niet aan onze neus voorbij laten gaan. Gisteren werd ook nog eens bekend dat Kinky Boots genomineerd is voor maarliefst 10 (!) Musicalawards. Kinky Boots is op 18 maart te zien in Markant Uden.

Kinky Boots is een ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. De musical maakte een zegetocht langs de grote theaters in alle wereldsteden. Niet in het minst door de prachtige kostuums, de swingende choreografieën en de fantastische nieuwe songs van wereldster Cyndi Lauper.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Kinky Boots werd op Broadway en West End al overladen met prijzen. Zo ontvingen beide shows o.a. de prijs voor Beste Musical! En nu is ook de Nederlandse versie genomineerd voor 10 musicalawards. 

Klik hier om je tickets voor deze feel-good musical te kopen.