Moord in Markant

Goed nieuws voor wie he-le-maal weg is van detectives. We hebben namelijk een gloed (bloed)nieuw concept: Moord in Markant. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, waarbij je in een team de Moord in Markant moet oplossen. Maar wees er snel bij: het is één avond en wel op woensdag 18 december.


Cool! Tijdens Moord in Markant kun jij je recherche-skills écht in uitvoering brengen. In een groep van minimaal twee tot maximaal zes personen is de moord op te lossen. Tenminste: voor wie goed is in het oplossen van puzzels en codes. Ook moet er in het team minimaal één smartphone aanwezig zijn (voor de meesten geen probleem). Dat zijn dan ook de enige voorwaarden om mee te doen, want de omstandigheden om de moord op te lossen zijn behoorlijk comfortabel: gezellig aan tafel en inclusief borrelhapjes.

Tip: wees er snel bij
Gezien de populariteit van ditzelfde concept, maar dan bij onze buren (Moord in Cusco) is de tip om snel tickets te bestellen. Moord in Markant start om 19.00 uur en om 23.00 uur moet de dader bekend zijn :)

Meer informatie over dit super toffe spel...