China hartje Hippe Gasten

Hoe leuk is dat: de Nederlandstalige (!) kinderrockband Hippe Gasten maakt het op dit moment he-le-maal in China. Tijdens concerten zijn op grote led-schermen teksten te zien in het Chinees. Inmiddels hebben ze hun negende tour door China erop zitten. Nu zijn ze klaar om Nederland te veroveren, want op zondag 15 december staan ze ‘gewoon’ in Uden!


In de spiksplinternieuwe theatershow Doe mij een liedje speciaal, gaan de Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje en wat doet een liedje? Je krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alles vakkundig wordt bereid. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. Vol interactie en publieksparticipatie. Natuurlijk overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om niet snel te vergeten.

Kom alvast in de stemming

De liedjes met leuke en uitdagende teksten, gespeeld door een super strakke band, vallen ook erg goed in de smaak bij de ouders. Wil je alvast in de stemming komen voor deze toffe voorstelling? Zet dan deze Spotify-playlist op repeat :) Have fun!