Nieuw! Het grote Grand Prix Circus

Soms zien we een voorstelling voorbij komen die we niet kunnen laten schieten, dit is er zo één: Het grote Grand Prix Circus met Robert Doornbos en Rob Kamphues. Het duo deelt op tv hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. Nu bundelen ze hun krachten voor dit exclusieve toernee en op zondag 19 januari doen ze ons theater aan.


Locatie een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Heerlijke anekdotes
Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over - hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

Maak kans op een ritje race-simulater
Onder vroege boekers worden er per avond een vijf raceplekken in simulators weggegeven, waarbij de geluksvogels live op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues mogen racen!