Cadeautip: een bijzonder moment

Een boek lees je uit en een nieuw geurtje raakt op: wil je met de feestdagen iets geven wat je familie of vrienden langer bij blijft? Een tip: geef een bijzonder moment cadeau! Bij ons theater kun je ook terecht voor cadeaubon. Het bedrag bepaal je helemaal zelf, wij zorgen voor een feestelijke verpakking.


De cadeaubon is bijvoorbeeld superleuk om aan iemand te geven met (klein)kinderen. Op vrijdag 27 december komt bijvoorbeeld Peppa Pig (2+) naar ons theater met een feestelijke voorstelling. Mama Big en Papa Big hebben namelijk een grote verrassing. En voor de iets oudere kinderen is er op vrijdag 3 januari de voorstelling met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+). Tijdens deze voorstelling word je meegenomen in een nieuw fantastisch avontuur.

Zeker een bijzonder moment met de Notenkraker
De cadeaubon kun je natuurlijk ook heel goed geven aan familie of vrienden die je met alle liefde een bijzonder moment gunt. Zo komt op zaterdag 18 januari De Staatsopera van Tatarstan naar Uden met de Notenkraker. Een balletvoorstelling met virtuoze danspartijen, sprookjesachtige belichting en legendarische choreografie. Een voorstelling die de ontvanger van de cadeaubon zeker nog even zal bij blijven!