De ultieme tijdgeestconference

De Volkskrant geeft Het Leven An Sich maar liefst vijf sterren. Het is de ultieme tijdgeestconference, schrijft de krant. Daar kunnen wij alleen maar achterstaan :) Woensdag 20 november staan De Partizanen ons theater: bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.
Het Leven An Sich
. Een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’. Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest en vragen De Partizanen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig.

Over de Partizanen
Thomas Gast en Merijn Scholten leren elkaar in 2008 kennen bij stand-up comedy-collectief Comedytrain. Samen maken ze in 2012 de satirische documentaire Alles voor een lach over de onbekende comedian Rob van Liempt. De samenwerking bevalt, want meteen daarna richten ze De Partizanen op. Na amper drie maanden doet het duo mee aan het Leids Cabaret Festival 2013, waar Thomas en Merijn moeiteloos jury- en publieksprijs winnen. Hun debuutprogramma De Partizanen is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers.

Meer informatie over deze voorstelling...