Première: Ghost Stories goed ontvangen

Twee collega’s van Team Marketing Markant Uden bezochten de première van Ghost Stories: …“Het begon al met de spetterende aankleding. Via een semi-doorzichtig gordijn met bloedspetters en tal van waarschuwingsborden (Weet je zeker dat je durft? Je kunt nu nog terug… Sterkte!) komen we in de foyer. Zelfs op de spiegels in de toiletten worden we gewaarschuwd voor het naderende onheil. Ai! Dit belooft wat.” Op woensdag 29 januari 2020 in ons theater :)

“Wat een avond! En wij dachten dat iemand in het theater laten schrikken absoluut onmogelijk was. Nou, dat hebben we geweten! De voorstelling begint met parapsycholoog Dr. Kuiper, die zijn publiek aan de hand van foto’s en video’s meeneemt naar de wereld van spookverhalen. Volgens hem zijn deze horrorfoto’s en verhalen stuk voor stuk rationeel te verklaren. Spoken, geesten, monsters… Volgens hem is er absoluut geen bewijs dat zoiets echt bestaat. Toch zijn hem in zijn loopbaan drie verhalen in het bijzonder bijgebleven. En daar begint het…! Dat weeïge onderbuikgevoel, die opzwepende muziek, de snijdende spanning en dan… de huiveringwekkende climax waarvan je weet dat-ie gaat komen en je tóch enorm laat schrikken. Gevolgd door een hilarische grap van Dr. Kuiper, zodat je even op adem kunt komen ;-)”

Stalen zenuwen
“Voor wie een voorstelling met een enorm diepgaand verhaal verwacht, dat is Ghost Stories niet. Maar een superleuke avond uit, dat wel, gegarandeerd! Wij vonden het zelfs een van de tofste theatershows die we ooit hebben bezocht! Iets totaal anders dan je gewend bent, een absolute aanrader voor jong (12+), mits je over een portie stalen zenuwen beschikt) en oud! En het antwoord op de vraag of schrikken in het theater écht kan: een dikke vette JA!”

Meer informatie over deze super spannende voorstelling...