Tof! Poelifinario-winnaar van 2019 in 2020 in Markant

Lenette van Dongen is met haar voorstelling Paradijskleier de onverdeelde winnaar van De Poelifinario van 2019. Het is de prijs voor het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. Hoé tof: in maart 2020 speelt Lenette bij ons in Markant. Nóg mooier: er zijn nog (enkele) kaarten voor deze prijswinnende voorstelling!


Moeders, dochters & oma’s
De jury van De Poelifinario over Paradijskleier"We zijn nog geen halve minuut bezig of de hele zaal staat al te dansen. Dat is knap, zeker als je bedenkt dat Lenette van Dongen dan nog geen woord heeft gezegd. Ze kijkt. Ze springt. Ze lacht. Weinig cabaretiers die zo kunnen lezen en schrijven met hun publiek als zij dat kan. Weinig cabaretiers ook die zoveel verschillende generaties aanspreken. Bij Van Dongen komen moeders, dochters en oma’s samen.” 

Saai is het nieuwe spannend
Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

Ofwel:
OvervloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaanZIT-ultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANKvriendschappen-geweldigeMETkinderenidealepartneradembenemendenatuurEENwandelingbergenzeezon-zeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetoxverantwoordkokenENmeditatieperfecte-conditiestiltewarmteplezierVOELvoldoeninggelukMEonvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloed-samenvoldaanbereikperfectie.

Meer informatie over deze super grappige voorstelling...