Pepernotenpopconcert (2+): spaar voor extra voordelige tickets!

Een tip voor jonge ouders én oma’s en opa’s: doe de wekelijkse boodschappen bij Plus Eijkemans. Tot en met zondag 24 november kun je sparen voor extra voordelige (!) tickets voor het té leuke Pepernotenpopconcert (€ 5,00 in plaats van € 15,85). Swingen op Zie ginds komt de stoomboot, meezingen met Oh kom er eens kijken en lekker uit je plaat op de Hokie-Pokie!

Dansen, springen en zwaaien
Wel eens een peuter wild zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd in gestrekte draf zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Pepernotenpopconcert. Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien. Misschien wil je wel twisten op Sinterklaas Kapoentje of juist lekker zwijmelen op Daar wordt aan de deur geklopt. Het mag allemaal tijdens het Pepernotenpopconcert!

Aanstekelijk muziekfeest
Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd speelt Jelle Amersfoort samen met zijn band het Pepernotenpopconcert. Steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, dansers en springers. Ook heel leuk voor ouders, opa’s en oma’s, want het is een feest te zien hoe je kroost opgaat in deze voorstelling.