Jij bepaalt wat je betaalt

Hoe bijzonder! Bij de voorstelling Dit is Uden op zondag 27 oktober bepaal jij als gast van Markant Uden, na afloop van de voorstelling,  zelf hoeveel jij de voorstelling waard vindt  en wat je ervoor wilt betalen.

Wij laten je namelijk graag kennis maken met deze bijzondere voorstelling waarin je ontdekt hoe Uden scoort op de ‘Nederlandmeter’. In deze voor iedere Udenaar herkenbare en absoluut hilarische show kom je erachter! Aan de hand van harde feiten, allesverzachtende grappen en alledaagse weetjes.

Met frisse tegenzin gaan Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg op onderzoek uit. Als Fotograaf des Vaderlands zoekt Jan Dirk van der Burg naar wat er zo typisch Uden is. NRC-columnist Marcel van Roosmalen deelt op zijn geheel eigen wijze zijn ervaringen met Uden en Radio 1-presentator en Slimste Mens Roelof de Vries staaft aan de hand van harde feiten en triviale weetjes hoe hoog Uden scoort op zijn ‘Nederlandmeter’. Ook het optreden van een lokale artiest en interviews met burgemeester Hellegers en een plaatselijke bekendheid dragen bij aan de uitslag, zodat aan het eind van de avond voor iedereen duidelijk is hoe (on)Nederlands Uden eigenlijk is.

Klik hier om meer te lezen over de voorstelling en te reserveren.