Nieuws

Nieuws

Tonio – indrukwekkend en rauw

A.F.Th. van der Heijden schreef een bestseller over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio. Dit verhaal is nu vertaald naar indrukwekkend toneel. Op donderdag 12 maart te zien in ons theater met topspelers als Porgy Franssen en Jacqueline Blom.

 

In samenwerking met bibliotheek Uden organiseren we voorafgaand een inleiding, dat nóg meer diepgang en achtergrond over het stuk geeft.

Lees verder
Nieuws

Zolang er leven is

Op tv wist het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen wederom hoge ogen te gooien: zowel in kijkcijfers als in waardering. De vertaling naar het toneel is niet anders. Trouw waardeert het stuk met maar liefst vier sterren.

 

Laat je op dinsdag 14 april meevoeren met het verhaal van Hendrik, zijn beste vriend Evert en de Omanido-club.

Lees verder
Nieuws

Beleef de best bekroonde musicals

Vorige week werden ze in de RAI Amsterdam uitgereikt: de Musical Awards. Zo viel Kinky Boots in de prijzen: op woensdag 18 maart in ons theater te beleven.

 

Dé winnaar van de awards: Lazarus, met maar liefst vier prijzen. Niet in ons theater te zien, maar voor musical-liefhebbers een múst. Daarom organiseren we op donderdag 16 april een theaterreis naar Lazarus in Heerlen!

Lees verder
Nieuws

Nieuwe voorstelling in Markant

We mogen weer een toffe naam bekend maken: Huub Stapel komt naar ons theater!

 

Huub Stapel speelde eerder al de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. Deze show is op 11 december te zien in Markant Uden.

 

Reserveer nu je tickets en profiteer van een leuke vroegboekactie!

Lees verder
Nieuws

Nieuwe single Ruth Jacott: De Jaren Gaan Voorbij

Het is alweer even geleden dat deze Nederlandse zangeres met nieuw materiaal kwam, maar na vijf jaar is het dan eindelijk zover; een nieuwe single van Ruth Jacott! Ongetwijfeld speelt deze Grande Dame haar nieuwe single op 5 maart ook in Markant Uden.

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt: Henk Poort en de Helden

Henk Poort werd de afgelopen maanden alom geprezen voor zijn prestaties in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Met trots presenteert Markant dan ook deze bijgeboekte voorstelling: op zaterdag 26 september 2020 komt deze ‘beste zanger’ naar Uden.

Lees verder