Nieuws

Nieuws

Bewaar je ticket, geniet later


Nederlandse theaters, zo ook Markant Uden, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Lees verder
Nieuws

Start voorverkoop uitgesteld

Alle theaters in Nederland zijn inmiddels ruim drie weken gesloten. Dit betekent dat er landelijk duizenden voorstellingen verplaatst worden zijn. Dit heeft ook invloed op het nieuwe theaterseizoen van Markant Uden. We kunnen nog niet precies zeggen hoe onze programmering er uit gaat zien en daarom zal de voorverkoopperiode later van start gaan, dan we oorspronkelijk gepland hadden. Zodra bekend is wanneer we gaan starten zullen we je uiteraard zo spoedig mogelijk informeren.

Lees verder
Nieuws

Edwin Evers Band

Ga je graag een avond uit je dak? Het liefst op nummers die je al goed kent? Dan zit je hélemaal goed bij de Edwin Evers Band. De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland. Op vrijdag 11 december staan ze samen op één podium. Ons podium welteverstaan!

Lees verder
Nieuws

Zolang er leven is

Op tv wist het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen wederom hoge ogen te gooien: zowel in kijkcijfers als in waardering. De vertaling naar het toneel is niet anders. Trouw waardeert het stuk met maar liefst vier sterren.

 

Laat je op dinsdag 14 april meevoeren met het verhaal van Hendrik, zijn beste vriend Evert en de Omanido-club.

Lees verder
Nieuws

Beleef de best bekroonde musicals

Vorige week werden ze in de RAI Amsterdam uitgereikt: de Musical Awards. Zo viel Kinky Boots in de prijzen: op woensdag 18 maart in ons theater te beleven.

 

Dé winnaar van de awards: Lazarus, met maar liefst vier prijzen. Niet in ons theater te zien, maar voor musical-liefhebbers een múst. Daarom organiseren we op donderdag 16 april een theaterreis naar Lazarus in Heerlen!

Lees verder
Nieuws

Nieuwe voorstelling in Markant

We mogen weer een toffe naam bekend maken: Huub Stapel komt naar ons theater!

 

Huub Stapel speelde eerder al de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. Deze show is op 11 december te zien in Markant Uden.

 

Reserveer nu je tickets en profiteer van een leuke vroegboekactie!

Lees verder
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie