Nieuws

Nieuws

Welke pareltjes zijn te zien bij de seizoensopening?

Nog ruim een week en dan vindt de officiële seizoensopening van Markant Uden plaats. Op zondag 27 september verrassen we je met een feestelijk programma. Om je niet langer in spanning te laten wachten verklappen we nu alvast 2 namen...

Lees verder
Nieuws

Verkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start!

Eindelijk is het dan zover, de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gaat op 27 augustus van start! Na maanden van onzekerheid in de gehele theaterbranche is de programmering rond! De nieuwsgierige theaterliefhebber kan nú al het programma bekijken en zijn wensenlijstje samenstellen via www.markantuden.nl. Markant Uden heeft alle maatregelen genomen om haar gasten op een gastvrije en verantwoorde manier een heerlijke avond uit te bezorgen. We kijken  ernaar uit jullie te ontvangen.

Lees verder
Nieuws

Markant Uden ontvangt COVID-19 veiligheidscertificaat

Theater helemaal klaar om weer ruim 450 gasten te ontvangen

Theater Markant Uden is een flinke stap dichter bij het veilig kunnen verhogen van haar zaalcapaciteit. Op woensdag 8 juli ontving Markant Uden als eerste theater in Nederland het certificaat op het door Tausch ontwikkelde COVID-19 protocol uit handen van het gerenommeerde keuringsinstituut TÜV Nederland. 

Lees verder
Nieuws

Edwin Evers Band

Ga je graag een avond uit je dak? Het liefst op nummers die je al goed kent? Dan zit je hélemaal goed bij de Edwin Evers Band. De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland. Op vrijdag 11 december staan ze samen op één podium. Ons podium welteverstaan!

Lees verder
Nieuws

Nieuwe voorstelling in Markant

We mogen weer een toffe naam bekend maken: Huub Stapel komt naar ons theater!

 

Huub Stapel speelde eerder al de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. Deze show is op 11 december te zien in Markant Uden.

 

Reserveer nu je tickets en profiteer van een leuke vroegboekactie!

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt: Henk Poort en de Helden

Henk Poort werd de afgelopen maanden alom geprezen voor zijn prestaties in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Met trots presenteert Markant dan ook deze bijgeboekte voorstelling: op zaterdag 26 juni 2021 komt deze ‘beste zanger’ naar Uden.

Lees verder
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie