Nieuws

Nieuws

Steeds groter draagvlak voor Udense exit-strategie voor theaters

Door Markant Uden en Tausch ontwikkelde strategie zondag in EenVandaag 

De exit-strategie voor theaters, die door Tausch en Markant Uden ontwikkeld is, mag rekenen op grote belangstelling. Branchegenoten, artiesten en politici zijn positief. En ook in de landelijke media is er volop aandacht voor het protocol dat het mogelijk maakt om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van dertig - en straks honderd - bezoekers te kunnen ontvangen in het theater en dat verdergaat dan de 1,5 meternorm die momenteel geldt. Vanmiddag maakte EenVandaag opnames in Markant Uden voor de uitzending van aanstaande zondag.

Lees verder
Nieuws

Lenny Geluk-Poortvliet (CDA): "Exitstrategie is innovatief en getuigt van ondernemerschap"

Tweede Kamerlid Lenny Geluk-Poortvliet (CDA) bracht vandaag een bezoek aan Markant Uden om de exit-strategie die het theater in samenwerking met Tausch heeft ontwikkeld, te bekijken en te bespreken. De strategie maakt het mogelijk om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van dertig bezoekers te kunnen ontvangen. Geluk-Poortvliet reageerde na afloop positief: "De exit-strategie is innovatief, getuigt van ondernemerschap en is een mooie manier om de maatschappij weer op gang te krijgen”.

Lees verder
Nieuws

Coronabrandhaard Uden komt met capaciteit verhogende exit-strategie voor theaters

“Bezettingsgraad tot 70 procent is op verantwoorde en veilige manier mogelijk”

Markant Uden heeft in samenwerking met Tausch een exit-strategie ontwikkeld die het voor Nederlandse theaters mogelijk maakt om binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen, toch meer dan het tot nu toe toegestane aantal van 30 bezoekers te kunnen ontvangen. 

Lees verder
Nieuws

Start voorverkoop uitgesteld

Alle theaters in Nederland zijn inmiddels ruim drie weken gesloten. Dit betekent dat er landelijk duizenden voorstellingen verplaatst worden zijn. Dit heeft ook invloed op het nieuwe theaterseizoen van Markant Uden. We kunnen nog niet precies zeggen hoe onze programmering er uit gaat zien en daarom zal de voorverkoopperiode later van start gaan, dan we oorspronkelijk gepland hadden. Zodra bekend is wanneer we gaan starten zullen we je uiteraard zo spoedig mogelijk informeren.

Lees verder
Nieuws

Edwin Evers Band

Ga je graag een avond uit je dak? Het liefst op nummers die je al goed kent? Dan zit je hélemaal goed bij de Edwin Evers Band. De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland. Op vrijdag 11 december staan ze samen op één podium. Ons podium welteverstaan!

Lees verder
Nieuws

Nieuwe voorstelling in Markant

We mogen weer een toffe naam bekend maken: Huub Stapel komt naar ons theater!

 

Huub Stapel speelde eerder al de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. Deze show is op 11 december te zien in Markant Uden.

 

Reserveer nu je tickets en profiteer van een leuke vroegboekactie!

Lees verder
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie