Informatie

AANVRAAG PROGRAMMABOEK
Markant Uden brengt eenmaal per jaar (in april/mei) een programmaboek uit. Dit boek is gratis af te halen bij Markant Uden, maar u kunt het boek ook bestellen via het Informatiepunt. Het Informatiepunt is te bereiken via telefoonnummer 0413 25 61 10 en via e-mailadres informatiepunt@markantuden.nl. Ons programmaboek is ook online te bekijken, via de online bladermodule.

OPENINGSTIJDEN INFORMATIEPUNT
Het Informatiepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en is op deze dagen en tijden ook telefonisch bereikbaar via
0413  25 61 10. Daarnaast is het Informatiepunt één uur voorafgaand aan iedere voorstelling of ieder event geopend. Uitzonderingen hierop zijn 'geen kaartverkoop'  óf  'kaartverkoop van de voorstelling / het event loopt niet  via Markant Uden'. Bij twijfel kunt u altijd even bellen. Het Informatiepunt is te bereiken via telefoonnummer 0413 25 61 10 en via e-mailadres informatiepunt@markantuden.nl.

Met carnaval is het Informatiepunt van zaterdag 2 maart t/m dinsdag 5 maart gesloten.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT CUSCO
Naast het theater is restaurant Cusco gevestigd.  U geniet er volop van al het moois en vóóral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft.
Kijk voor meer informatie op www.restaurantcusco.nl.
Het restaurant is bereikbaar via telefoonnummer 0413 26 45 88.

OPENBAAR & EIGEN VERVOER
• Openbaar vervoer: 
Een actueel overzicht van de dienstregeling van bussen en treinen vindt u op www.9292.nl.

• Eigen vervoer - vanuit Amsterdam (ca. 120 km) / Utrecht (ca. 90 km): 
U volgt de A2 richting 's-Hertogenbosch en neemt op het knooppunt Hintham de afslag Oss-Nijmegen. Hierna volgt u de A50. Neem de afslag richting Uden. U rijdt nu naar Uden via de A50. In Uden volgt u de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.
• Eigen vervoer - vanuit Eindhoven (ca. 35 km): 
Volg de A50 richting Oss/Nijmegen en neem de afslag Uden. In Uden volgt u de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.
• Eigen vervoer - vanuit Nijmegen (ca. 35 km): 
U volgt de A50 richting 's-Hertogenbosch en neemt de afslag Uden. In Uden volgt u de bordjes 'Centrum'. Markant Uden ligt aan de Markt in het centrum van Uden, tegenover het gemeentehuis.

PARKEREN OP DE VIP-PARKEERPLAATS
U kunt voor uw bezoek aan Markant Uden een parkeerplaats reserveren. Voor maar € 4,50 per avond parkeert u uw auto vanaf 17.30 uur op een afgesloten parkeerterrein  (bekijk foto), tegenover Markant Uden. Na uw reservering ontvangt u een e-mail met verdere instructies. 
Let op! Door de veranderde verkeersregels is het parkeerterrein alleen te bereiken via de Nieuwe Markt en Markt waarbij het Gemeentehuis van Uden aan uw rechterhand ligt. Voor navigatie kunt u het adres Markt 153, Uden gebruiken.

PARKEREN IN DE BUURT
 Markant Uden bevindt zich in het centrum aan de Markt van Uden. Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het gebouw. In het centrum van Uden geldt betaald parkeren van maandag t/m donderdag van 9.00-18.00 uur, op vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-18.00 uur. Op koopzondag betaalt u van 12.00-17.00 uur. U kunt dit contant betalen. Een plattegrond van parkeerplaatsen in de buurt vindt u hier (het adres van Markant Uden is Markt 32, Uden).  Meer informatie over de koopzondagen vindt u op de website van Gemeente Uden.

OVERNACHTEN
Op slechts 10 minuten loopafstand vindt u Hotel Arrows. De moderne hotelkamers van Hotel Arrows Uden zijn uitgerust met alle luxe en comfort en het hotel beschikt over een bar, lounge en wellness- en sportcenter.  In samenwerking met Hotel Arrows bieden wij u een speciaal theater-arrangement: voor slechts € 85,00 maakt u uw avond uit compleet met  een 3-gangenkeuzemenu en een overnachting in een tweepersoonskamer. Klik hier voor meer informatie over het theater-arrangement van Hotel Arrows.

TECHNIEK
Alle technische gegevens, speciaal bedoeld voor optredende artiesten en crew, vindt u onderstaand.

Theaterzaal
Klik hier voor de inventaris geluid van het theater.
Klik hier voor het lichtplan van het theater.
Klik hier voor de lichtarmaturen van het theater.
Klik hier voor het trekkenplan van het theater.
Laden en lossen: https://goo.gl/maps/YHJxoWPxJeT2

Evenementenzaal
Klik hier voor de inventaris geluid van de evenementenzaal.
Klik hier voor het lichtplan van de evenementenzaal.
Klik hier voor de patchlist van de evenementenzaal.
Klik hier voor de nodes en ip van de evenementenzaal.
Laden en lossen:  https://goo.gl/maps/4gxaXsXJzZw