Concerten

The Very Best of Crosby, Stills, Nash & Young

Her Majesty

In samenwerking met De Pul presenteren wij u: The Very Best of Crosby, Stills, Nash & Young

Met Déjà vu en Marrakesh Express speelde Her Majesty twee uiterst succesvolle en alom bewierookte programma's in alle grote Nederlandse theaterzalen, tot aan een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Nu is het weer hoog tijd voor een stevige clubtour, daar waar ze het publiek kunnen ruiken, aanraken en laten dansen. The Very Best of CSNY brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal Crosby, Stills, Nash & Young gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar heeft gemaakt.

Denk aan Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair, maar ook aan Cinnamon Girl, Heart of Gold en Like a Hurricane. Her Majesty speelt voor de allerlaatste keer de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young: The Very Best Of CSNY!

Topmuzikanten
Alle bandleden hebben hun sporen in de popmuziek meer dan verdiend. Ongetwijfeld het bekendste gezicht uit Her Majesty is zanger en gitarist Bertolf Lentink. In 2009 verscheen zijn debuutalbum For Life, waarna hij o.a. speelde op Lowlands en Concert at Sea. In 2010 ontving hij een Zilveren Harp voor zijn 2e album en werd hij genomineerd voor een Edison-award. Multi-instrumentalist en zanger Jelle Paulusma is ook bepaald geen onbekende in de muziekwereld. In de jaren ’90 verwierf hij faam met zijn band Daryll-Ann. Diederik Nomden speelde eerder in bands als Johan en Daryll-Ann, waarmee hij o.a. op Pinkpop en Lowlands te zien was. Drummer van Her Majesty is ‘zingende drummer’ Bauke Bakker, die eerder platen opnam met o.a. Soundsurfer en Cool Genius. En hij speelde met vele artiesten, waaronder Loïs Lane en Jeroen van der Boom. Dirk Schreuders is bassist/contrabassist/banjospeler/zanger bij o.a.: Bertolf, Esther Groenenberg, Doe Maar Na, Erwin Nyhoff en dus ook Her Majesty!

De pers over Her Majesty
'CSNY-samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.... De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.' - De Volkskrant
'Liefdevolle uitvoeringen.' - NRC Handelsblad
'Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young.' - Dagblad van het Noorden

Entreeprijs
€ 22,00 (excl. € 1,50 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Preview
Om 20.30 uur uur spelen The BlueBirds (Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise) een preview op hun show bij Her Majesty. Dit nieuwe Nederlandse trio brengt een ode aan de mooiste Americana en country songs. Het podium van Markant Uden is op vrijdag 16 november 2018 de hele avond voor deze muzikale dames.

Let op: dit is een sta-concert, maar er zijn ook krukken (en statafels) beschikbaar. Deze zijn helaas niet te reserveren.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Concert
Titel The Very Best of Crosby, Stills, Nash & Young
Uitvoerder Her Majesty
Datum Zondag 23-09-2018
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:30 uur
Eindtijd 22:00 uur