Concerten

Mark van de Veerdonk leidt u rond!

Mark van de Veerdonk

Deze rondleiding is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend . Een weekend voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker!

Een uniek kijkje achter de schermen! Niemand minder dan Mark van de Veerdonk leidt u rond! De Brabantse cabaretier met verbale slapstick als zijn handelsmerk, laat u alle bijzondere plekken van het theater zien. Deuren die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek, worden vanavond speciaal voor u geopend.

Let op: In de kolom rechts en het verdere reserveringsproces staan ticketkosten à € 1,50 genoemd, deze zullen wij voor deze rondleiding echter niet aan u doorberekenen.

Maak uw avond uit compleet met een voorstelling en/of diner!

Cabarestafette
Op dezelfde avond is om 20.15 uur de Cabarestafette te zien. Een gevarieerde avond met optredens van maar liefst 3 cabaretiers. Voor een ticket betaalt u slechts € 10,00. Klik hier om te reserveren voor Cabarestafette.

Diner in restaurant Cusco
Combineer uw bezoek aan Markant met een heerlijk Zuid-Amerikaans diner bij restaurant Cusco. Speciaal voor theaterbezoekers serveert Cusco een twee- of driegangenmenu, wekelijks samengesteld door de chefs.
Tweegangenmenu € 23,50 | Driegangenmenu € 26,50
Reserveer via de website of 0413-264588.

Mark van de Veerdonk geeft ook een rondleiding om 18.45 uur. Klik hier om voor dat tijdstip te reserveren.

Voorstelling

Informatie

Voorverkoop € 8.50 (excl. € 1,85 ticketkosten)

Genre Special
Titel Mark van de Veerdonk leidt u rond!
Uitvoerder Mark van de Veerdonk
Datum Zaterdag 26-01-2019
Locatie Markant Uden
Aanvang 17:30 uur
Eindtijd 18:30 uur