Concerten

Edwin Evers Band - concert

Edwin Evers Band

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst? Klik dan op de button rechts.

De Edwin Evers band, met de beste muzikanten van Nederland en onder leiding van Nederlands bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights! De Edwin Evers Band speelt in deze unieke show niet simpelweg covers, maar brengt bijzonder creatieve en virtuoze interpretaties van hun grote muzikale helden! Edwin Evers belooft een avond lekker uit je dak gaan voor jong en oud!

Over de Edwin Evers Band

Het is al weer meer dan vijftien jaar geleden dat ze als muzikale vrienden besloten een band te vormen, dat was ter gelegenheid van de cd-presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat ze nooit meer uit elkaar zijn gegaan. Zo werd de Edwin Evers Band geboren.

After concert van Off Limits
Na afloop van het concert van de Edwin Evers Band bieden we de band Off Limits het podium in de foyer om een een after concert te verzorgen. De combinatie van 6 Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft in 2016 geleid tot de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren80/90 met uitstapjes naar de nieuwe klassiekers van morgen. Hits worden gespeeld van onder andere Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi , Prince, Heart en vele andere.

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Concert
Titel Edwin Evers Band - concert
Uitvoerder Edwin Evers Band
Datum Vrijdag 28-12-2018
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 21:00 uur
Eindtijd 22:30 uur