Concerten

Concert Golden Earring

Golden Earring

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u toch gouden momenten meemaken met de Golden Earring? Schrijf u in voor de wachtlijst.

Voorafgaand aan het concert zal de band Luminize het voorprogramma van de avond verzorgen. Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Als viereenheid straalt de band een energie uit waar het publiek niet om heen kan.
Het voorprogramma begint om 20.15 uur en duurt tot 21.00 uur. Om 21:30 uur zal Golden Earring starten met het concert.

De levende rocklegende Golden Earring kan na meer dan vijftig jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits Twilight Zone, When The Lady Smile en Radar Love. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers.

Geniet u deze avond van een ongetwijfeld wervelend rockconcert!

De band
Golden Earring werd geboren toen de twee Haagse buurjongens George Kooymans en Rinus Gerritsen in 1961 besloten een band te beginnen. De eerste jaren speelden de mannen voornamelijk covers van The Shadows en The Ventures, tot ze in 1965 hun eerste single uitbrachten die direct in de Nederlandse top 10 terecht kwam. Een aantal jaren later heeft Golden Earring als een van de weinige Nederlandse bands internationaal succes! Dit kwam voornamelijk door de bekende hits als Twilight Zone en hun albums Moontan en Cut. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot met name in de jaren 70 en 80 van een internationale sterrenstatus. Golden Earring heeft een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld, met meer dan dertig gouden en platina albums.

Bandleden
De band bestaat uit:Barry Hay - zang, gitaar, dwarsfluit
Cesar Zuiderwijk - drums, effecten
George Kooymans - gitaar, zang
Rinus Gerritsen - basgitaar, contrabas, mondharmonica, toetsen, effecten

Entreeprijs
€ 39,50 (inclusief € 4,50 servicekosten, exclusief garderobe)

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

After concert van Off Limits
Na afloop van het concert van de Golden Earring  bieden we de band Off Limits het podium in de foyer om een een after concert te verzorgen. De combinatie van 6 Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft in 2016 geleid tot de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren80/90 met uitstapjes naar de nieuwe klassiekers van morgen. Hits worden gespeeld van onder andere Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi , Prince, Heart en vele andere.


Voorstelling

Informatie

Deze voorstelling heeft in het verleden plaatsgevonden.

Voor onze actuele voorstellingen verwijzen wij u door naar onze agenda.

Genre Concert
Titel Concert Golden Earring
Uitvoerder Golden Earring
Datum Vrijdag 30-11-2018
Locatie Evenementenzaal
Aanvang 20:15 uur