Huisgezelschap

Van den Krommenacker Theaterproducties

Wat zijn we blij met ons huisgezelschap Van den Krommenacker Theaterproducties, dat staat voor eigenzinnig, toegankelijk kwaliteitstheater dat raakt.

De voorstellingen van ons huisgezelschap gaan over het leven zelf, over mensen en relaties. De ogenschijnlijke 'gewone' wereld, maar altijd met diepere lagen. Ze worden gespeeld in een kleine setting; 'op-de-huid-theater' genoemd. Een echte aanrader voor iedereen die wil genieten van theater dat raakt en schuurt, dat doet lachen en slikken.

Theatermaakster Sofie van de Krommenacker is een bevlogen theaterproducent, -docent en regisseur. Ze zit al meer dan 25 jaar in het vak! "De handtekening van deze Udense theatermaakster wordt dan ook door velen herkend." (Brabants Dagblad).

In 2017 en 2018 bracht Van den Krommenacker vijf supersuccesvolle producties op onze bühne. Dit seizoen komt ze terug, met twee nieuwe voorstellingen waarin wederom een brug geslagen wordt tussen amateur- en professioneel toneel.

Voorstellingen/Events binnen deze groep

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie