za 6 feb '21 19:15 en 19:15
Topshow met iconische muziek

Symphonic Rock Night

The Second Chapter
za 6 feb '21
19:15 en 19:15

Klaar voor wat klassiekers? Wat dacht je van meesterwerken als Money van Pink Floyd, In The Cage van Genesis en Crime of the Century van Supertramp? Deze show wordt in een woord: adembenemend!

Met de indrukwekkende show A Complete Evening maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties zijn ze terug met een splinternieuwe show: The Second Chapter. De band presenteert een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Een toffe show met iconische muziek die jaarlijks hoog in de top 2000 is terug te vinden.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Money van Pink Floyd, In The Cage van Genesis en Crime of the Century van Supertramp. Klassiekers als Kayleigh, Another Brick in the Wall en Wish you were here zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Drummer Tim de Jong: “The Second Chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.”

Credits
Producent: Stichting Symphonic Rock Night
Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Jos Harteveld (zang) Joop Wolters (gitaar), Anand Mahangoe (gitaar), Roland Jenster (toetsen), David Quakkelaar (toetsen), Frank Strokap (bas), Monica
Kemink (saxofoon) en Tim de Jong (drums)
Regie: Luuk Braun

Onderdeel van:
Theaterzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie