vr 11 dec '20 20:30 - 22:00
Een normale man in de gekke wereld of andersom?

Absurd (try-out)

Nabil Aoulad Ayad
vr 11 dec '20
20:30 - 22:00
  • vr 11 dec '20
    20:30 - 22:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Nabil Aoulad presenteert zijn show Absurd. Tijdens deze try-out krijg je een programma voorgeschoteld met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken. Dat wordt schuddebuiken!

Acteren, zingen, pianospelen, beatboxen, gevatte grappen maken en ook nog typetjes spelen: dat Nabil Aoulad een veelzijdig cabaretier is, staat vast. Na zijn succesvolle shows Tijdmachine en Monopoly presenteert de talentvolle theatermaker nu zijn derde programma Absurd. Nabil vraagt zichzelf af: is hij nou de normale man in de gekke wereld? Of is het toch andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken. Dat wordt schuddebuiken!

Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ONM, De Co-assistent en Deadline. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow Alpacas, de opvolger van De Lama’s en was een van de panelleden van het programma Baas Raymann.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma Tijdmachine, een nostalgisch programma over de zorgeloze jaren 90. Hierna stond hij op het podium met Monopoly en dit seizoen is Absurd te zien in het theater!

“En weer een toptalent uit Brabant”. – Theaterkrant

“Het is anderhalf uur trillen van genot. Monopoly is een ongelooflijk rijk programma.” – Theaterkrant

Onderdeel van:
Evenementenzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie