zo 1 nov '20 15:00 en 15:00
The Greatest Country Stars

Nashville Afternoon

Jordyn Mallory, Jennifer Ewbank en live band
zo 1 nov '20
15:00 en 15:00

De grootste hits en de mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western.

Country music is toch wel een van de bekendste muziekstromingen uit de Amerikaanse staat Tennessee. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Kelsea Ballerina, Rascal Flatts en Lady Antebellum zijn gevestigde en nieuwe countrysterren, die grote successen scoren. In de voorstelling Nashville Night geniet je van de grootste hits en de mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory, ook wel ‘Little Dolly Parton’, zijn deze avond de leading ladies die je, met hun live band, een aaneenschakeling van songs uit het Country en Western repertoire voorschotelen. One Nashville Night to remember!

Jordyn Mallory is stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. Naast haar schittert Jennifer Ewbank, singer- songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Deze veelzijdige artieste, die vaak te vinden is in de Benelux en Japan, schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo pop- countrymuziek.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie