wo 12 mei '21 20:15 - 21:35
Met typisch Vlaamse Bert-logica

Bert Gabriëls

Is er nog iets gebeurd?
wo 12 mei '21
20:15 - 21:35
  • wo 12 mei '21
    20:15 - 21:35
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Bert Gabriëls is de oudejaarsconferencier van dienst in Vlaanderen. In Nederland heeft hij zijn vaste schare fans die houden van de draaiende redeneringen, semantische spitsvondigheden en de typisch Vlaamse Bert-logica.

Voor een cabaretier is de krant is een dagelijkse bron van humor. Daarom neemt Bert Gabriëls ze gewoon mee op het podium. Op basis van de grappigste krantenberichten van de afgelopen maanden gaat Bert op zoek naar wat er is gebeurd. Was het uitzonderlijk? Was het voorspelbaar? Weten we het al eigenlijk?En dat alles weet Bert lichtvoetig terug te brengen tot uiterst goede comedy!

En trouwens: Belgische kranten en Nederlandse kranten zijn het niet altijd eens. Over wat er is gebeurd. Gelukkig is Bert als Belg volstrekt neutraal.

Bert Gabriëls is jurist en amateur filosoof met een lange staat van dienst in het Belgische cabaret. Het werd bij het grote publiek bekend met de serie Zonde van de Zendtijd, en maakte vorig jaar de Vlaamse eindejaarsconférence.

Onderdeel van:
Theaterzaal

Een meester op het vlak van ritme en intonatie

★★★★ De Morgen
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie