vr 23 okt '20 20:30 en 20:30
Groove, sfeer, sound, feel!

Jimi Hendrix 50th Memorial tribute

EXP met Karst van Oosten
vr 23 okt '20
20:30 en 20:30

Geniet van Jimi’s hits zoals Hey Joe, All Along the Watchtower, wind cries Mary en Purple Haze. Maar ook van een aantal minder bekende pareltjes en luisternummers. 

18 september 2020 is het precies 50 jaar sinds Jimi Hendrix ons veel te vroeg verliet. Daarom gaat EXP, de band rond de Amsterdamse gitarist/zanger en multi-instrumentalist Karst van Oosten, in de zomer en het najaar podia en theaters af met een extra speciale editie van haar Jimi Hendrix tribute. 

Alle grote hits als Hey Joe, All Along the Watchtower, Wind Cries Mary, Purple Haze en Voodoo Chile komen voorbij, maar ook een aantal minder bekende pareltjes en luisternummers voor die hard fans en liefhebbers.

Uniek ten opzichte van andere Hendrix tributes is dat de nadruk bij EXP niet alleen ligt op  het begenadigde gitaarspel en showmanship van frontman Karst van Oosten, maar juist dat de heren van EXP, Daniel Camacho op drums en Bram van der Spek op bas, zich erop hebben toegelegd om ook de vrije en jazzy benadering van Jimi’s legendarische ritmesectie eer aan te doen. Net als bij optredens van The Jimi Hendrix Experience destijds, worden nummers dus niet elke keer precies hetzelfde afgedraaid, maar wordt er vrij gespeeld met veel ruimte voor improvisatie. 

Bij EXP is dus niet alleen sprake van gitaargeweld maar van de juiste balans tussen groove, sfeer, sound en feel. 

Meer info op www.EXPband.nl/hendrix

 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie