di 29 dec '20 20:30 en 20:30
Een ademloze voorstelling

Mercy John

Let It Go Easy
di 29 dec '20
20:30 en 20:30

Wat is nu het echte verhaal achter die teksten over spijt, heimwee, liefde en angst?

Unaniem lovende recensies is wat zowel het debuutalbum This Ain’t New York als het vervolg Let It Go Easy kreeg van de Nederlandse pers en publiek. Mercy John lijkt daarmee per direct zijn naam binnen de Nederlandse Americana scene te hebben gevestigd. Veel complimenten kreeg Mercy John voor de sfeer van zijn liedjes en de boodschap in zijn teksten. Maar wat is nu het echte verhaal achter die teksten over spijt, heimwee, liefde en angst?

In de theatervoorstelling Let It Go Easy speelt Mercy John met zijn fantastische band niet alleen die prachtige liedjes van zijn albums, maar vertelt hij ook zijn verhalen achter die liedjes. Over het opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt.

Naast een avond mooie muziek dus een uniek inkijkje in de man achter de liedjes, en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed. Een voorstelling om ademloos naar te luisteren, waarbij de tijd eventjes stil zal komen te staan en waarover de bezoeker zeker nog even zal willen napraten.

Onderdeel van:
Evenementenzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie