di 1 dec '20 20:30 en 20:30
Op een schaal van 0 tot 10

Kitty Trepels - Van Mil

Kreeft
di 1 dec '20
20:30 en 20:30

Niets is wat het lijkt. En het kan altijd nog erger. Geloof, hoop, wanhoop en liefde van een Kreeft in bange dagen. Kitty Trepels van Mil laat het zien in haar vierde theatervoorstelling!

We worden ermee om de oren geslingerd: Happiness is not a destination, it’s a way of life, Zodiac en Zennnnn en andere pogingen tot een Mindful bestaan. In een Yellow submarine of Dansend op een vulkaan. Maar ‘gewoon’ in de rij bij de kassa van de supermarkt of in een oorverdovende MRI-tunnel mag natuurlijk ook.

Ultieme zelfreflectie, om te lachen en om te huilen. Een kijkje in de spiegel. Jouw spiegel. Hand in hand met Sneeuwwitje, Doornroosje, Repelsteeltje, Hans en Grietje en andere diepgewortelde kinderangsten. Niets is wat het lijkt. En het kan altijd nog erger. Geloof, hoop, wanhoop en liefde van een Kreeft in bange dagen. Samengeperst op een schaal van 0 tot 10. Hoe je dat doet? Dat laat Kitty Trepels van Mil zien in alweer haar vierde theatervoorstelling.  

 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie