za 10 apr '21 20:30 en 20:30
Scherpzinnige ideeën & sterke analyses

Lebbis

De Ervaring
za 10 apr '21
20:30 en 20:30

Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis! En hij deelt scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Een mooie ervaring in het theater!

Het zal toch eens misgaan. Die reis. Die ontmoeting. Wat als we omarmen dat het mis zou kunnen gaan. Wat als we inzien dat juist in dat misgaan we onszelf kunnen ontdekken. Waar leer je het meest van? Van een leien dakje? Of van zo dat ging maar net goed? Hij zet in op de ervaring. Iets meemaken wat mis zou kunnen gaan. En daar gaat hij een avond over praten. Met grappen natuurlijk. Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis! En hij deelt inspirerende levenslessen.

Onderdeel van:
Evenementenzaal

Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt.

★★★★ NRC
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie