wo 14 okt '20 20:15 en 20:15
Guido raast dwars door het jaar heen

Guido Weijers (Zaal)

De Oudejaarsconference 2020
wo 14 okt '20
20:15 en 20:15

Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

De stoelen voor deze voorstelling worden ongeplaceerd verkocht.

Tip
Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. We verwachten en hopen van harte dat er, wanneer de voorstelling in oktober plaatsvindt, meer tickets beschikbaar zullen zijn. Meld je daarom aan voor de wachtlijst wanneer de voorstelling is uitverkocht. Je ontvangt dan van ons een melding zodra er meer tickets beschikbaar zijn.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie