do 26 nov '20 20:15 en 20:15
Train je brein

Mindgym on tour

Wouter de Jong
do 26 nov '20
20:15 en 20:15

Wouter transformeert het theater om tot een sportschool voor je brein! Een ding is zeker: zijn technieken zijn als een proteïne shake voor je hersenen.

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Wouter de Jong transformeert het theater om tot een sportschool voor je brein. Want hersenen zijn, net als een dikke pens, prima te trainen! Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe houd je focus en concentratie? Wouters brain-train technieken zijn als een proteïne shake voor je hersenen. Op een enthousiaste manier laat hij zien waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt. Mindgym geeft technieken om je mentale conditie op te krikken, het is een inspirerende sessie voor (nog) meer plezier in leven.

Wouter de Jong is bestsellerauteur van Mindgym, sportschool voor je geest, Mindgym Work-outs en zijn nieuwste boek Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids. In Mindgym on tour combineert Wouter wetenschappelijke inzichten met interactieve oefeningen en technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten, en om meer te kunnen genieten van de mooie momenten.

Wegens succes ook dit seizoen in het theater!

Onderdeel van:
Theaterzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie