wo 21 apr '21 20:15
Met originele bandleden

The Hollies

Markant en de Pul Uden presenteren:
wo 21 apr '21
20:15
  • wo 21 apr '21
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Op dit moment zijn er geen tickets meer beschikbaar voor deze voorstelling. Meld je aan voor de wachtlijst, zodat je persoonlijk een melding ontvangt wanneer er weer tickets beschikbaar zijn.

--

Met originele band leden en voor het eerst sinds jaren in de Nederlandse theaters!

The Hollies zijn één van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieën, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van één van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. Vooral in combinatie met de uitgebreide back catalogus van hits van The Hollies.

Tot midden van de jaren '70, hadden The Hollies meer hits dan The Beatles - in die periode hadden ze 15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland. In 2010 werden ze ingehuldigd in Amerikaanse Rock ’n’ Roll Hall of Fame.

De huidige band bestaat uit een aantal van de originele musici, o.a. Bobby Elliott en Tony Hicks, en musici die al decennialang met The Hollies spelen. Deze musici hebben in het verleden ook met andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees, Killing Joke en veel nog meer.

Geniet van een 2-uur durende show met hits zoals "The Air That I Breathe", "Just One Look","Stop, Stop, Stop", "Long Cool Woman (In A Black Dress)", "Sandy", "I’m Alive", "Bus Stop", "Carrie Anne", "He Ain’t Heavy, He’s My Brother" ...en nog veel meer. 

Bobby Elliott - Drums en percussie

Tony Hicks - Gitaar en zang

Ray Stiles – Bass en zang

Ian Parker – Keyboard en zang

Steve Laurie – Gitaar en zang

Peter Howarth – Gitaar en zang

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie