za 13 nov '21 20:15
Wraakzuchtig weerzien

The Visit

Brabants Muziek Theater
za 13 nov '21
20:15
  • za 13 nov '21
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

The Visit, een bloedstollende musical, gebaseerd op Der Besuch der alten Dame, uitgevoerd door het award-winnende theatergezelschap Het Brabants Muziek-Theater!

Een rijke vrouw verlangt gerechtigheid
Een stad aan de afgrond hoopt te profiteren van haar fortuin
Een dodelijke deal gedreven door onbeantwoorde liefde

Voor het eerst in Nederland, The Visit – De Musical! Het Brabants Muziek-Theater neemt je mee in dit bloedstollende verhaal van miljardair Claire Zachanassian, die na 40 jaar terugkeert naar het verarmde stadje Güllen. De inwoners van dit stadje, wanhopig en aan de rand van de afgrond, hopen te profiteren van haar fortuin. Claire biedt hen twee miljard, op één voorwaarde: de dood van haar jeugdliefde Alfred… Ga compleet op in dit overweldigende muzikale dilemma tussen geld en geweten en vraag jezelf af: wat zou jij doen?

De musical is gebaseerd op het toneelstuk ‘Der Besuch der alten Dame’ van Friedrich Dürrenmatt en ging in 2013 onder dezelfde titel in première in Zwitserland, met musicalicoon Pia Douwes in de hoofdrol.

Nu brengt award-winnend theatergezelschap Het
Brabants Muziek-Theater dit tijdloze verhaal over liefde, bedrog en wraak voor het eerst naar Nederland, onder begeleiding van een groot live-orkest. Een overweldigende muzikale sneltrein van geldzucht en paranoia volgt, afgewisseld met emotionele flashbacks naar wat was en wat had kunnen zijn.

Uitgevoerd door het award-winnende theatergezelschap Het Brabants Muziek-Theater!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie