vr 11 dec '20 20:15
Pijnlijk grappig

Het Huwelijk

Huub Stapel
vr 11 dec '20
20:15
  • vr 11 dec '20
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Vroegboek actie!
Voor de snelle beslisser hebben we een leuke actie: Wanneer je nu tickets bestelt voor Het Huwelijk ontvang je 25% korting op de voorstelling Intouchables, met Huub Stapel in de hoofdrol, op 4 juni in Markant Uden. Bestel je tickets voor het Huwelijk voor 29 februari 2020 en je ontvangt op 2 maart 2020 een e-mail met een kortingscode en bestelinstructie voor je tickets met korting voor Intouchables

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie