vr 11 dec '20 20:30 - 22:00
Feest der herkenning

Edwin Evers Band

In concert
vr 11 dec '20
20:30 - 22:00
  • vr 11 dec '20
    20:30 - 22:00
    Evenementenzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. 

__

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band!

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radio programma Evers Staat Op. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland.

De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succes formule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openlucht theaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow MooiZo! af in Koninklijk Theater Carré.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan.

Let op: voor dit evenement zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Ondanks alle corona-maatregelen welke we op dit moment nemen kan het voorkomen dat, ten tijde van deze voorstelling, bij de dan geldende omstandigheden de voorstelling verplaatst dient te worden. We brengen u hiervan dan direct op de hoogte en gaan op zoek naar een nieuwe datum. We hopen op uw begrip. 

Onderdeel van:
Evenementenzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie